Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο… προδότης Πρίντεζης!!

Η επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Πρίντεζη ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή στον Ολυμπιακό. Γιατί είναι ένα μήνυμα προς όλους.

Ο… προδότης Πρίντεζης
Και προς τους ανυπόμονους οπαδούς που δυσανασχέτησαν με την εξέλιξη της υπόθεσης Ντιλέινι, αλλά και προς τους Μάντζαρη, Σλούκα, που είναι οι επόμενοι στη λίστα των παικτών, που θα κληθούν να δείξουν την… πίστη τους στα ερυθρόλευκα.
«Είδες, όποιος θέλει να μείνει, το κάνει αμέσως», ήταν το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκα – σόρι για το πρώτο ενικό – μόλις ο Ολυμπιακός επέκτεινε το συμβόλαιο στον Γιώργο Πρίντεζη. Δεν είχε άδικο ως προς το σκέλος του 29χρονου φόργουορντ. Γιατί ο Πρίντεζης ήθελε να μείνει και το έδειξε… Μέσα σε λίγη ώρα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017. Θα είναι δικαιωματικά η σημαία των ερυθρολεύκων, ας μην ξεχνάμε ότι παίζει από το 2000 στον Ολυμπιακό. Αποκτήθηκε ως παίδας και τώρα κοντεύει στα πρώτα άντα…
Βέβαια εδώ μπαίνουν δύο παράμετροι. Πρώτα απ” όλα, ο Πρίντεζης έκανε μια… διακοπή στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, πήγε στην Μάλαγα. Ισως κάποιοι το ξέχασαν μέσα στον ενθουσιασμό του, αλλά ενδεχομένως οι ίδιοι να τον αποκαλούσαν… προδότη τότε. Οταν στα 24 του δέχθηκε πρόταση κοντά στο 1 εκ ευρώ για να μείνει και προτίμησε να μετακομίσει στην Ισπανία, επειδή πήρε περισσότερα. Πλέον, αυτά είναι και περασμένα και ξεχασμένα, αλλά ίσως να πρέπει να τα θυμηθούν όσοι προτρέχουν και τα βάζουν με τον Μάντζαρη και τον Σλούκα.
Θέλετε να πούμε την αλήθεια; Ο Μάντζαρης και ο Σλούκας έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα από τον Πρίντεζη στα 24 τους. Εχουν σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος και έχουν πρωταγωνιστήσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας δύο φορές, δίχως να έχουν ανάλογες απολαβές… Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζητούν παράλογα ποσά, ούτε να ρίχνουν στο τραπέζι εκβιαστικά διλήμματα, για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματατα. Από την άλλη όμως, οποιαδήποτε σύγκριση του Πρίντεζη με τις υποθέσεις των Σλούκα και Μάντζαρη είναι λάθος. Ειδικά με του Μάντζαρη, γιατί με τον Σλούκα δεν έχει ακουστεί κάτι μέχρι στιγμής. Επί του παρόντος, ο Μάντζαρης είναι στο στόχαστρο.
Φταίει βέβαια και ο ίδιος, αλλά δεν χρειάζεται σύγκριση. Θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό, θα τα βάλει κάτω και θα τα βρει, γιατί είναι μονόδρομος η παραμονή του στους ερυθρόλευκους… Οπως και για τον Σλούκα… Είναι Ελληνες, μπορούν να πάρουν καλά λεφτά, μπορούν να γίνουν οι επόμενες σημαίες της ομάδας, δίχως… διακοπή, όπως ο Πρίντεζης. Ειδικά τώρα, που δεν προχώρησε η απόκτηση του Ντιλέινι, δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας ως προς το ρόλο και το χρόνο παραμονής τους. Απ” ό,τι φαίνεται ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει κόμπο γκαρντ, αλλά έναν παίκτη σαν τον Μπράουν… Ακόμα όμως κι αν έπαιρνε τον Ντιλέινι ο Μπαρτζώκας, πάλι θα είχαν σημαντικό ρόλο, αφού το σχέδιο του προπονητή είναι να υπάρχουν 7 παίκτες για τις θέσεις «1», «2» και «3»… Και στο «3» έχουν απομείνει ο Παπαπέτρου και ο Λοτζέσκι.

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: