Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μία... ανάσα από τον Μπράουν ο Ολυμπιακός!!

Ο Κάρλον Μπράουν ετοιμάζεται να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό και να συμπληρωθεί η «ερυθρόλευκη» περιφέρεια της επόμενης σεζόν.
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι προτίμησε τα περισσότερα χρήματα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά στον Ολυμπιακό είχαν προετοιμάσει το έδαφος όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το gazzetta.gr για το plan b. Ο Κάρλον Μπράουν βρίσκεται πολύ κοντά στους Πειραιώτες και ενδεχομένως εντός 24ώρου να στείλει υπογεγραμμένο το σύμβόλαιό του. Η μεταγραφή θα είχε γίνει ήδη αν ο Ντιλέινι δεν εξαφανιζόταν για 2-3 μέρες, με αποτέλεσμα σε αυτό το διάστημα η Μακάμπι Τελ Αβίβ να προσφέρει επίσης συμβόλαιο στον Μπράουν ενώ υπάρχει πάντα και η Μπάμπεργκ η οποία επιμένει.
Ο Κάρλον Μπράουν ξέρει πολύ καλά πως θέλει να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και ουσιαστικά το δίλλημα του βρίσκεται μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μακάμπι.
Ο τρόπος ωστόσο που τον έχουν προσεγγίσει οι Πειραιώτες σίγουρα τον έχει δελέασει περισσότερο και απομένουν μοναχά κάποιες λεπτομέρειες ώστε να επέλθει πλήρως η συμφωνία. Ο Μπράουν βρίσκεται στις ΗΠΑ (μάλλον θα αγωνιστεί στο summer league με τους Ντένβερ Νάγκετς) οπότε και η διαφορά ώρας παίζει το δικό της ρόλο, αλλά όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα τελειώσει πολύ σύντομα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: