Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Γιατί δεν επιστρέφει ο Καραγκούνης!!

Οι... πληγές του παρελθόντος στάθηκαν εμπόδιο για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιες είναι αυτές...

Γιατί δεν επιστρέφει ο Καραγκούνης
Με σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνουν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους –τελικά- ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

Ωστόσο, λίγο – πολύ αυτοί (οι λόγοι) είναι γνωστοί εδώ και καιρό αν και προς στιγμήν κάποιοι πίστεψαν ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα.

Όπως αναφέρει η Sportday, μεγάλο ρόλο έπαιξε η κόντρα που ξέσπασε πέρσι μεταξύ Αλαφούζου – Καραγκούνη για την έλευση του Νταμπίζα στην ομάδα.

Επίσης, η απόφαση του «Κάρα» να αγωνιστεί και πάλι στη Φούλαμ την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε ένα νέο ξεκίνημα σαν ομάδα και του είχε ζητήσει τη βοήθειά του με την παρουσία του στο ρόστερ. Αυτό ενόχλησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο χρόνος δεν ήταν ικανός να γιατρέψει τις πληγές.

Υπάρχει επίσης και μία άποψη εντός Παναθηναϊκού ότι ο Καραγκούνης δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας που έχει χτιστεί κι ότι ενδεχομένως η επιστροφή του θα διαταράξει αγωνιστικά τις ισορροπίες.

Όπως και να έχει, σήμερα αναμένεται η θέση της ΠΑΕ για το θέμα. Περίπτωση ανατροπής φυσικά δεν υπάρχει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: