Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Μας αδικεί το σκορ»

Δεν άξιζε να χάσει στη Νέα Σμύρνη απ’ τον Πανιώνιο ο Εργοτέλης, όπως είπε ο προπονητής του, Χουάν Φεράντο. «Θα προσπαθήσω η ομάδα μου να παίζει καλό ποδόσφαιρο», είπε για το μέλλον.

«Μας αδικεί το σκορ»
Με θετικό αποτέλεσμα θα ΄πρεπε να γυρίσει στην Κρήτη ο Εργοτέλης, όπως είπε ο Χουάν Φεράντο. Ο τεχνικός των Κρητικών χαρακτήρισε άδικη την ήττα απ’ τον Πανιώνιο, βάσει της εικόνας της ομάδας του, αποδεχόμενος, όμως πως... «έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος. Για το σκορ στο πρώτο ημίχρονο συμφωνώ. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έπαιξε καλύτερα, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, έχασε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα λάθος είναι αρκετό. Δεν συμφωνώ για τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αδικείται ο Εργοτέλης από το αποτέλεσμα;

Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είναι 1-1 ή 2-2. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, νομίζω ότι είναι μία καλή ομάδα που έχει καλούς παίκτες.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε από τον φετινό Εργοτέλη:

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Όλοι είδαν ότι στα πρώτα δέκα λεπτά είχαμε τρεις αμυντικούς. Αυτό που προσπαθώ στις προπονήσεις είναι να παίζει η ομάδα ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει η δύναμη στο ποδόσφαιρο. Όλοι οι φίλαθλοι πληρώνουν εισιτήριο για να δουν ποδόσφαιρο. Βέβαια τα πάντα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: