Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Με άλλο αέρα στη Λεωφόρο»

Την ικανοποίησή του απ’ την παρουσία του Πανιωνίου στη νίκη επί του Εργοτέλη, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, τονίζοντας πως δίνει ώθηση για τη συνέχεια στη Λεωφόρο.

«Με άλλο αέρα στη Λεωφόρο»
Απόλυτα ευχαριστημένος απ’ την παρουσία του Πανιωνίου μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε στον τρόπο που η ομάδα του εξασφάλισε το τρίποντο, τονίζοντας πως ο στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής, ενώ αναφέρθηκε και στην προσθήκη των Αυλωνίτη και Κολοβού.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ματς: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε ό,τι έχουμε δουλέψει. Μπήκαν τα παιδιά με πάθος, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ κι εκεί που πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερος δυστυχώς δεχτήκαμε σε νεκρό σημείο ένα γκολ. Αυτό μας επηρέασε πολύ στη συνέχεια. Ωστόσο, μετά βρήκαμε τα πατήματά μας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά πήγαμε στο ημίχρονο ισόπαλο».

Για τις προσθήκες των Αυλωνίτη και Κολοβού: «Η ομάδα δυναμώνει πάρα πολύ με τους Αυλωνίτη και Κολοβό. Έρχονται δύο ώριμα παιδιά στην ομάδα μας, τα οποία αγαπούν τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος πλην της σωτηρίας. Σίγουρα έχουμε ενθουσιασμό, πάμε με άλλο αέρα στη Λεωφόρο. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα, πρέπει να κρατηθούμε προσγειωμένοι. Μέρα με τη μέρα η ομάδα θα βελτιώνεται και θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για την ικανοποίησή του: «Αυτό που είχα πει στα παιδιά είναι ότι για μένα σήμερα είναι η παρθενική μου εμφάνιση στη Super League γιατί αυτή είναι μία ομάδα που έχω χτίσει. Το χάρηκα πολύ, ακόμα κι αν ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα θα έδινα συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγκλονιστικός και ο κόσμος, είχε παλμό, ρυθμό, πιστεύει πολύ στα παιδιά και τον θέλουμε κοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: