Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Ζεστοί» για Σο!

Μια ακόμη μεταγραφή είναι πολύ πιθανόν να κάνει ο Ατρόμητος, που κοιτάζει περιπτώσεις αμυντικών χαφ. Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Πάπε Σο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

«Ζεστοί» για Σο
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς λήγει η μεταγραφική περίοδος και στον Ατρόμητο πρέπει να αποφασίσουν άμεσα για το αν θα κινηθούν για την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Τους έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά έχουν ξεχωρίσει ελάχιστες περιπτώσεις. Ψηλότερα βρίσκεται αυτή του Πάπε Σο. Ουσιαστικά είναι σαν να «παίζει» μόνος του ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού.

Το θέμα είναι να οριστικοποιηθεί ότι πρέπει να γίνει μεταγραφή ενός παίκτη για αυτή τη θέση. Εφόσον, συμβεί αυτό, τότε οι «μπλε» θα ρίξουν το βάρος, ώστε να «κλείσουν» τον Σενεγαλέζο. Στον 28χρονο παίκτη έχει σταλεί το μήνυμα πριν περίπου δέκα ημέρες, να περιμένει λίγο ακόμη, ώστε να ξεκαθαριστεί αν θα γίνει προσθήκη αμυντικού χαφ και πως θα μιλήσουν πρώτα μαζί του σε αυτήν την περίπτωση.

Ο Σο φαίνεται πως θέλει να έρθει ξανά στην Ελλάδα και για αυτό έχει «παγώσει» τις τελευταίες ημέρες τις επαφές με άλλους συλλόγους. Ίσως να έχουμε εξελίξεις την Τετάρτη. Με τους «πράσινους» έκανε 15 συμμετοχές στη Super League, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ σημείωσε άλλα τόσα τέρματα και στο Κύπελλο, όπου έκανε τέσσερις εμφανίσεις. Επιπλέον, πήρε μέρος και σε ένα ευρωπαϊκό ματς. Αυτό κόντρα στην Τότεναμ στην Αγγλία, όπου η τότε ομάδα του ηττήθηκε με 3-1.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: