Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μόρας:«Το γκολ για τον αδερφό μου»

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε για το γκολ που σημείωσε στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Κρεμονέζε, για την μάχη του αδερφού του Δημήτρη, αλλά και τον παρτενέρ του στην άμυνα, τον Ράφα Μάρκες.
«Το γκολ; Όμορφο ή όχι αυτό που έχει σημασία είναι ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα. Θα πρέπει όμως (το ματς με την Κρεμονέζε) να το ξεχάσουμε και από την Τρίτη να πιάσουμε ξανά δουλειά», τόνισε αρχικά ο αμυντικός της Βερόνα για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Ράφα Μάρκες.
ADVERTISEMENT
«Είναι πάντα ωραίο να αγωνίζεσαι δίπλα σε άτομα που μπορείς να μάθεις. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση κι εμείς οι κεντρικοί αμυντικοί πάντοτε προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα. Του αρέσει να ανεβαίνει στο κέντρο και τότε θα πρέπει ένας μέσος να τον αντικαθιστά. Το θέμα είναι να γνωρίζεις τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου».
Ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης, δίνει την δική του μάχη και στο «Μπεντεγκόντι» και οι φίλοι της Βερόνα έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Λαρισαίο άσο. «Ήταν υπέροχο και οι φωνές των οπαδών με έκαναν πολύ χαρούμενο. Όπως έχω πει και θα συνεχίσω να λέω αυτός ο σύλλογος με έχει βοηθήσει αφάνταστα. Δεν νομίζω ο Δημήτρης να είδε τον αγώνα στην Αυστραλία, μια και τώρα είναι πολύ αργά και όλοι θα κοιμούνται. Είμαι σίγουρος πως θα τον δουν αύριο. Σήμερα αγωνίστηκα για τον Δημήτρη και την οικογένειά μου και το γκολ είναι αφιερωμένο σε αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: