Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Κρατήστε τη θέση σας στο ΟΑΚΑ»

Την ίδια τιμή με πέρυσι θα έχουν όσα εισιτήρια διαρκείας ανανεωθούν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Δείτε πότε και που μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας.

«Κρατήστε τη θέση σας στο ΟΑΚΑ»
Ανακοίνωση με πληροφορίες για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» τόνισαν πως οι τιμές θα είναι ίδιες με πέρυσι μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ανακοίνωσε τα μέρη και τις ώρες που θα πωλούνται στους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ για τη σεζόν 2014-2015, ανανεώνοντας την κάρτα τους μέχρι την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις τιμές που ίσχυαν πέρσι.

Παράλληλα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προμηθευτεί κάρτα διαρκείας σε θέση που δεν είχε κάτοχο την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Προς εξυπηρέτηση παλαιών και νέων κατόχων, τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι ανοιχτά και τα σαββατοκύριακα!

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 10π.μ.-6μ.μ.

Σάββατο: 11π.μ.-5μ.μ

Κυριακή: 11π.μ.-3μ.μ.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Πληροφορίες στο 210-6440010».

Δεν υπάρχουν σχόλια: