Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Έφτασε Καρπενήσι ο Γιάνκοβιτς!

Δύο ημέρες νωρίτερα από τη λήξη της άδειάς του ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Νωρίτερα είχε «μπει» και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Έφτασε Καρπενήσι ο Γιάνκοβιτς
Αρχίζει να μαζεύεται σιγά σιγά η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να ενσωματώνεται κανονικά με τους υπόλοιπους τη Δευτέρα.

Μπορεί ο 24χρονος φόργουορντ να είχε άδεια μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, λόγω της συμμετοχής του στην προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, όμως δεν άφησε τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτο κι έσπευσε να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μαζί με τους «πράσινους» συμπαίκτες του.

Νωρίτερα εντός της ημέρας, τέθηκε στη διάθεση των βοηθών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με τον 17χρονο φόργουορντ να συμμετέχει κανονικά τόσο στο πρωινό, όσο και στο απογευματινό πρόγραμμα του νταμπλούχου Ελλάδος.

Μάλιστα, στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού», η ένταση ανέβηκε αισθητά, γεγονός που σημαίνει πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας περνάει οσονούπω σε άλλη φάση.

Να θυμίσουμε πως από τις προπονήσεις της ημέρας, απουσίασε ο Νίκος Παππάς, καθώς νοσηλεύτηκε για δύο ώρες στην κλινική του Καρπενησίου, λόγω της γαστρεντερικής ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: