Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ώρα υπογραφών για Μανωλά!! (video)

Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει από ώρα σε ώρα στη Ρόμα και το απόγευμα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Το μπλουζάκι του που… σχολιάστηκε.

Ώρα υπογραφών για Μανωλά (video)
Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα. Ο 23χρονος αμυντικός έφτασε λίγο μετά τις 11:00 στη Ρώμη και λίγη ώρα αργότερα μετέβη στην πολυκλινική «Gemelli» για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτές ολοκληρώθηκαν στις 13:20 και ο παίκτης αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Πλέον απομένει το τυπικό σκέλος των υπογραφών, για να γίνει παίκτης των «τζιαλορόσι» για πέντε χρόνια με τον Ολυμπιακό να εισπράττει περίπου 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο διεθνής άσος θα δώσει το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της νέας του ομάδας υπό τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος ίσως τον χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα της Serie A.

Ήδη λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια, όπου λίγο φίλοι της Ρόμα τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα.

Δείτε πλάνα από την άφιξη του Μανωλά για τις ιατρικές εξετάσεις. Το γαλάζιο μπλουζάκι του, που παραπέμπει στη… μισητή Λάτσιο, σχολιάστηκε με χιούμορ από τους φίλους της Ρόμα.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: