Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Χτυπάει» Δώνη η Μπολόνια!!

Μπορεί να ‘δωσε τον Κονέ, αλλά η Μπολόνια είναι πολύ πιθανό να έχει και του χρόνου ελληνικό στοιχείο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι ροσομπλου θέλουν διακαώς τον Τάσο Δώνη της Γιουβέντους!

«Χτυπάει» Δώνη η Μπολόνια!
Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις -που θα κορυφωθούν προσεχώς- βρίσκεται η Μπολόνια με τη Γιουβέντους, για την απόκτηση του Τάσου Δώνη, όπως αναφέρει το «Tuttomercato»!

Οι «ροσομπλού» μπορεί να ‘δωσαν τον Παναγιώτη Κονέ, ωστόσο επιμένουν ελληνικά και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν δικό τους τον 18χρονο επιθετικός των «μπιανκονέρι».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο ιταλικός σύλλογος που του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία έχει βάλει εδώ και καιρό στο μάτι στον Έλληνα άσο και μάλιστα την Τετάρτη οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν!

Δεν δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες, για το αν δηλαδή η Μπολόνια θα κινηθεί για τον δανεισμό του παίκτη ή θέλει να τον πάρει με κανονική μεταγραφή, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας ενδεχομένως να μην έλεγαν «όχι» σε μια πρόταση δανεισμού, προκειμένου ο Δώνης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του (σε σχέση με αυτά στις ακαδημίες).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: