Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ»

fragkos_fragkoulis_14012014234935-610x400
Ο πρώην αρχηγός του ΓΕΣ, Φράγκος Φραγκούλης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και τόνισε μεταξύ άλλων πως πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία στο κόσμο ώστε να μην κάνει επεισόδια στο παιχνίδι με την Ζίμπρου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φράγκος Φραγκούλης:
Για τα όσα έγιναν έξω από την Τούμπα:
“Το λυπηρό γεγονός είναι ή ένταση που έγινε έξω και δεν συνάδει σε πολιτισμένο επίπεδο. Δεν είναι ώρα για εύθηνες αλλά για αντιμετώπιση της κατάστασης με νηφαλιότητα. Εφόσον ο Αγγελίδης και ο Αναστασιάδης έθεσαν το θέμα μεταγραφών δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Λένε για 3-4 μεταγραφές εγώ λέω 5-6. Αν δεν είναι να γίνουν μεταγραφές ας βγουν και το πουν.  Το σημαντικό είναι την Πέμπτη να φυλάξουμε το γήπεδο αλλιώς θα μείνουμε πέντε χρόνια έξω από Ευρώπη. Αν θέσουμε στόχο να επιβιώσουμε πρέπει να παίξουμε με τους κανόνες της Ευρώπη. Είναι θλιβερό να μην έχουμε τέσσερις ομάδες στη πρώτη κατηγορία. Λυπάμαι για τον Άρη, ακόμα παραπάνω τον Ηρακλή που ταλαιπωρείται, τον Απόλλωνα και τον Μακεδονικό. Όταν βάζεις χρήματα από την τσέπη σου και σε βρίζουν δικαιολογημένα η αδικαιολόγητα μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου. Οι κύριοι γύρω από την ομάδα έπρεπε να έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Να του έλεγαν πρόεδρε βγες και πες σε Ελληνικά δύο λόγια. Να μην τον εκθέτουν έτσι. Ηρεμία και ενότητα. Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι  παίκτες  πρέπει να είναι μια γροθιά. Αυτοσυγκράτηση και οι στόχοι θα έρθουν. Θέλει πίστη και στον προπονητή. Εγώ βέβαια, δεν άκουσα κανέναν τον βρίζει. Είναι ένας έντιμο άνθρωπος και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Χθες τα είπε και εκφράστηκε. Άρα μπορούμε και εμείς να μιλάμε”.
Για το αν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσει ο Σαββίδης:
Έχει εγκαταλείψει ποτέ κανένας Πόντιος για μια στραβή; Θα πεισμώσει και θα προσπαθήσει περισσότερο. Δεν τα παρατάει, πεισμώνει.
Για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
“Θέλει πέντε – έξι παιχταράδες. Δεν χρειάζεται τρελά λεφτά. Πρέπει να κινηθούν αυτοί που έφεραν τον Πάμπλο, τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς. Αλλά να αναλάβουν αυτοί και να και μην λένε ‘κύριε να μιλήσουμε”. Όσο αφορά τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να τα κάψουμε. Έχουν ικανότητες”.
Για το μήνυμα που θέλει να περάσει:
“Ξεκαθάρισμα στόχων, αυτοσυγκράτηση και προστασία του γηπέδου. Όπως είχα ακούσει  από έναν 75χρονο. Είχε πει σεβασμό στον ναό γιατί δεν είναι Γουέμπλει αλλά… “Τουέμπλει”.
Για το τι μπορεί να γίνει στο γήπεδο αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από την Ζίμπρου:
“Ακόμα και να αποκλειστεί τι έγινε;; Δεν πρέπει να χαλάς την νοοτροπία σου σαν ομάδα. Ήμουν με την Μάντσεστερ Σίτι που είχε χάσει στην έδρα της 3-0 και δεν μίλησε κανείς. Ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς στην Αθήνα και δεν μίλησε κανένας. Δεν μπορούμε να το βουλώσουμε; Πρέπει να χαιρόμαστε το άθλημα και να μποορύμε επιτέλους να  φέρουμε τις οικογένειες μας. Να χαρούμε το άθλημα μας. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό ας φύγει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: