Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Και τώρα… αγοράζει ξανά!!

Μετά την πώληση του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, ο Ολυμπιακός φουλάρει για την ενίσχυσή του. Δύο με τρεις μεταγραφές ακόμη θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι». Οι υποψήφιοι και ο… Πουλίδο.

Και τώρα… αγοράζει ξανά
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ένα ακόμη σπουδαίο deal με την πώληση του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα και πλέον στρέφει όλες του τις δυνάμεις για την ενίσχυσή του. Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν δύο με τρεις ακόμη μεταγραφές, ίσως και ανεξάρτητα από την απόφαση της μεξικανικής ομοσπονδίας για τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο, που αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Σίγουρη θεωρείται η προσθήκη ενός μέσου για να καλυφθεί το κενό από την πώληση του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα. Ο Κλεμάν Σαντόμ και ο Παπακουλί Ντιόπ είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τη θέση, αλλά ουσιαστικές εξελίξεις δεν υπήρχαν χθες, καθώς γίνονταν οι τελικές διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για τον Μανωλά. Οι φήμες για τον Άλεξ Σονγκ της Μπαρτσελόνα διαψεύστηκαν, ενώ μοιάζει απίθανο να αποκτηθεί ο Μιγκέλ Βελόσο λόγω τεράστιου κόστους.

Όσο για την επίθεση, την ώρα που ο Ολυμπιακός περιμένει τα μαντάτα από το Μεξικό για τον Άλαν Πουλίδο, υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο μιας ακόμη προσθήκης. Αυτή θα γίνει σίγουρα αν η απόφαση δεν είναι υπέρ των Πειραιωτών (αν προσφύγει ο Πουλίδο στο CAS, θα χρειαστεί αναμονή κάποιων μηνών), αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση στην επίθεση ανεξάρτητα από την έκβαση στο… μεξικανικό σίριαλ. Τα ονόματα του Κώστα Μήτρογλου της Φούλαμ και του Ζόνας της Βαλένθια είναι σταθερά στο προσκήνιο και οι επόμενες μέρες αναμένονται «καυτές».

Φορτσάτος ο Ντουρμάζ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έχει έρθει στον Ολυμπιακό από φουλ προετοιμασία με την Γκεντσλερμπιρλιγκί και δεν χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της υπόλοιπης ομάδας. Μάλιστα ο Σουηδός εξτρέμ δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ερωτηματικό για τον αγώνα του Σαββάτου είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, που είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο στην πρεμιέρα και δεν γυμνάστηκε ούτε χθες, ενώ δεν υπάρχει ανησυχία για τον Ιμπραΐμ Αφελάι και την κάκωση στην ποδοκνημική που έχει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: