Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Κόκκινος» ο Μπαλοτέλι!!

Ένατη μεταγραφή για τη Λίβερπουλ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο! Οι κόκκινοι ανακοίνωσαν το αναμενόμενο deal με τον Μάριο Μπαλοτέλι, που υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τους κόκκινους!

«Κόκκινος» ο Μπαλοτέλι!
Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Λίβερπουλ με τον Μάριο Μπαλοτέλι! Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού που άφησε τη Μίλαν ύστερα από 1,5 χρόνο, όπου πέτυχε 30 γκολ σε 54 συμμετοχές.

Η μεταγραφή του Σούπερ Μάριο υπολογίζεται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ, με τον 24χρονο φορ να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και να παίρνει -όπως αναμενόταν- τη φανέλα με το 45. Αυτή είναι η ένατη προσθήκη για τη Λίβερπουλ στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Μπαλοτέλι να αναμένεται να καλύψει το κενό του Σουάρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Συζητούσαμε καιρό για να έρθω στην ομάδα και τώρα πια είμαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία και το ποδόσφαιρο στο Νησί είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα, με νέους παίκτες και γι’ αυτό ήρθα εδώ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο… τρελόΜάριο!

Από χθες ο παίκτης είχε ταξιδέψει για Αγγλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Μέλγουντ (προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ), ενώ μέσω Twitter έγραψε: «YNWA, Come on Liverpool»!

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: