Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Οριστικό: Στη Ρόμα με ρεκόρ ο Μανωλάς!!

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς, όπως σας είχε ενημερώσει ο NovaΣΠΟΡ FM. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το ok σε πρόταση άνω των 15 εκατ. ευρώ και την Τρίτη ο παίκτης ανακοινώνεται.

Οριστικό: Στη Ρόμα με ρεκόρ ο Μανωλάς!

Οι διαπραγματεύσεις ήταν... σκληρές, κράτησαν πολλές ώρες και τελικά οι Πειραιώτες συναίνεσαν στο να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Στα ταμεία του συλλόγου θα μπει το ποσό-ρεκόρ των 15.5 εκατ. ευρώ. Περίπου ένα εκατ. πάνω απ’ αυτά που είχαν μπει απ’ την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Όλο το καλοκαίρι αρκετά ευρωπαϊκά μεγαθήρια τον διεκδίκησαν, ωστόσο οι Ρωμαίοι έδειξαν πιο... ζεστά πως τον ήθελαν. Ο 23χρονος στόπερ έλαβε και κάποιες εγγυήσεις πως θα έχει δεδομένα μεγάλο χρόνο συμμετοχής και όλα κύλησαν... όμορφα.

Την Τρίτη ο Μανωλάς θα ταξιδέψει για Ιταλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το όπως όλα φαίνεται 5ετές συμβόλαιό του και στη συνέχεια να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του, προκειμένου να ξεκινήσει το νέο μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αφήνει τους πρωταθλητές Ελλάδας ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας (αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012) με ισάριθμα πρωταθλήματα και συνολικά 74 συμμετοχές, όπου με την ταυτόχρονη παρουσία του στην Εθνική, του έδωσαν το... εισιτήριο για το μεγάλο άλμα!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: