Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Καμπανάκι» από Αναστασίου!

Παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση με τον Λεβαδειακό έκανε ο Γιάννης Αναστασίου. «Δεν κάναμε όσα είχαμε πει, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε», είπε. Ένα μήνα έξω ο Χουχούμης.

«Καμπανάκι» από Αναστασίου
Και… καμπανάκι και προσπάθεια εμψύχωσης απ’ τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά τη χθεσινή «γκέλα» με τον Λεβαδειακό, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την εμφάνιση, μέσα σε ένα «μουντό» κλίμα μετά και το σοβαρό τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ.

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν κάναμε όσα είχαμε πει, δεν είχαμε καλή εικόνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια στην άμυνα αλλά αντιδράσαμε γρήγορα. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε δοθεί το πέναλτι στο Μπεργκ» είπε αρχικά ο Αναστασίου και μετά προσπάθησε να… ανεβάσει τους πράσινους.

«Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε και να μάθουμε από τα λάθη μας. Ακολουθούν δύο παιχνίδια, την Πέμπτη και την Κυριακή. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτά και προχωράμε…».

Πάντως μετά τον Σουηδό, για μεγάλο διάστημα θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Διαμαντή Χουχούμη το τριφύλλι. Ο νεαρός μπακ τραυματίστηκε στο ματς με τους Βοιωτούς και έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: