Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Έσπασε… κατάρες ο ΠΑΣ!!

Ανατροπές γίνονται συχνά-πυκνά στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως είχε 5,5 χρόνια να γευτεί αυτή τη χαρά, έως ότου τα κατάφερε με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια τριετία είχε να βάλει τρία γκολ εντός έδρας.

Έσπασε… κατάρες ο ΠΑΣ!
Η ανατροπή του σκορ σε αγώνα πρωταθλήματος που συνέβη χθες, δεν ήταν ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όταν η «κυανόλευκη» ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ το πολύ-πολύ να αποσπούσε κάποια ισοπαλία βάσει της παράδοσης που είχε «χτιστεί» τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο τα τέρματα των Τσάβες, Ίλιτς και Τζημόπουλου, έφεραν τα πάνω-κάτω στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (που είχε προηγηθεί με τον Μπαράλες) και μέσα σε 11 λεπτά έσπασαν «κατάρα» 5,5 ετών!

Η τελευταία φορά -μέχρι χθες- που ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη, ήταν στις 27 Απριλίου του 2009, όταν για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είχε κερδίσει 2-1 τον Εθνικό Μάνης. Τότε οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Φερέιρα στο 5’, αλλά οι Μπουχάν στο 27' και Σολάκης στο 74' έδωσαν τελικά τη νίκη στον «Άγιαξ της Ηπείρου»! Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πανηγυρίσει την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα!

Στο μεταξύ ούτε τα μεγάλα σκορ είναι το «φόρτε» του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν και εκτός έδρας πετυχαίνει πιο συχνά τρία γκολ (πέρυσι σε Τρίπολη και Ξάνθη και πρόπερσι στην Κομοτηνή), εντός έδρας σταματάει στα δύο στους αγώνες του πρωταθλήματος. Τελευταία νίκη στην οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε… τρίμπαλο -όπως με τον Αστέρα- ήταν πριν από μια τριετία (18/9/2011), όταν και τότε είχε επικρατήσει των Αρκάδων με το ίδιο σκορ (3-1).

Πηγή: Super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: