Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Φιλική ήττα για Πλατανιά!!

Τη φιλική ήττα με 1-2 από τον Κισσαμικό γνώρισε τη Δευτέρα ο Πλατανιάς στο Μάλεμε, μια μέρα την αναμέτρηση στο Περιστέρι για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Φιλική ήττα για Πλατανιά
Οι Χανιώτες παρατάχθηκαν χωρίς τους βασικούς του κυριακάτικου αγώνα, αφού οι τελευταίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 16? με υπέροχο σουτ του Τόρες από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Κισσαμικός ισοφάρισε στο 64? με κεφαλιά του Στεφανίδη, μετά από σέντρα του Κιπτίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκε στο 67? με 1-2, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κιπτίου, που κέρδισε ο Στεφανίδης.

Δοκάρι για τον Πλατανιά στο 11? μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζίλβαν και κεφαλιά του Κουλιμπαλί.

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Ζουμπουλάκης (56' Σούκιας), Ιτούα, Κουλιμπαλί (60' Νικηφόρος), Ντεντάκης, Τέτε, Χαλκιαδάκης, Φιγκέιρα (82' Τσικουδάκης), Τσοντάκης (77' Μιλούνοβιτς), Τζίλβαν (56' Μπεριάν), Τόρες (68' Γιακουμάκης)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (79' Πετράκης), Τσερκέζος (71' Κομπογεννητάκης Λ.), Κουλακάρης (71' Βιδάλης), Κομπογεννητάκης Ζ., Κωνσταντόπουλος (79' Μαυρουδής), Σελινιωτάκης, Κιπτίου 71' Ενκάμγκα), Μποτωνάκης (71' Μπάτζιο), Βλάχος (46' Πασιαλής), Πέντσας (63' Στεφανίδης), Λώττας (63' Σουμπασάκης) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: