Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Δεν το σκέφτηκα πολύ να έρθω στον Ηρακλή»

tots-610x363
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Τόσκας. Μίλησε για την νέα του ομάδα και τόνισε πως δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τόσκας:
Για τις δύο προετοιμασίες που έκανε:
Ξεκίνησα 15 Ιούνη με τον Πανιώνιο, έκανα κανονικά προετοιμασία και μετά ήρθα στον Ηρακλή”.
Για την απόφαση να πάει στον Ηρακλή:
“Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση, ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, ο στόχος είναι η άνοδος και το αποφάσισα κατευθείαν”.
Για τον Μπαρτολίνι:
“Ο Σεμπάστιαν είναι πολύ έμπειρος, έχει μεγάλη ποιότητα, βέβαια ήταν λίγο άτυχος με έναν τραυματισμό αλλά απέφυγε τα χειρότερα και τον περιμένουμε”.
Για το νεανικό σύνολο:
“Αυτό δεν μας φοβίζει καθόλου. Θα δείξουμε στον κόσμο πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και έχουμε ήδη αρκετή εμπειρία”.
Για τις απαιτήσεις:
“Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, δουλεύουμε στις προπονήσεις με στόχο να βελτιωνόμαστε και να βγάλουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ”.
Για το παιχνίδι με την Λαμία:
“Δουλεύουμε πολύ σκληρά και περιμένουμε το παιχνίδι του κυπέλλου. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι την Παρασκευή. Θέλουμε να περάσουμε και να προχωρήσουμε. “Θα είναι δύσκολο στις 18:00 με την ζέστη αλλά θα περιμένουμε τον κόσμο για να πανηγυρίσουμε την νίκη”.
Για τα αποτελέσματα στα φιλικά:
“Δεν νομίζω πως επηρεάζουν τα αποτελέσματα  αυτά. Είναι βαριά τα πόδια. Το θετικό είναι πως βγάζουμε στοιχεία που ζητάει ο προπονητής”.
Για το πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Ηρακλή:
“Είχα μια συζήτηση νωρίτερα αλλά περίμενα να δω και κάποιες αλλαγές στον Πανιώνιο. Είδα πως στον Ηρακλή άλλαξαν τα πράγματα και δεν το σκέφτηκα και πολύ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: