Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ψάχνει… γκολ!

Την απόκτηση σέντερ φορ ή μεσοεπιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό. Άρχισε τις επαφές ο Νταμπίζας, φήμες για Νέμεθ, «κόπηκε» ο Παπαδόπουλος.

Ψάχνει… γκολ
Με τον Μάρκους Μπεργκ, που χειρουργήθηκε χθες μετά το κάταγμα κλείδας που υπέστη, νοκ άουτ τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από… γκολ.

Ο Σουηδός τού το πρόσφερε απλόχερα, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για περίπου τρεις μήνες και στη σύσκεψη που έγινε στην ΠΑΕ αποφασίστηκε να μην αντιμετωπιστεί το πρόβλημα εκ των έσω, αλλά με μεταγραφή. Στόχος είναι η απόκτηση είτε ενός σέντερ φορ, είτε ενός μεσοεπιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη αρχίσει επαφές με ποδοσφαιριστές, που είτε είναι ελεύθεροι είτε μπορούν να αποκτηθούν δανεικοί με οψιόν αγοράς, δεδομένου ότι υπάρχει ένας προϋπολογισμός που δεν πρέπει να βγει εκτός ορίων.

Αρκετά ονόματα τέθηκαν υπόψη του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, ανάμεσά τους και παίκτες με καλά βιογραφικά, όπως οι Ζίγκιτς, Αλμέιρα και Καστιγιόν. Περισσότερο ακούστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ που έχει περάσει ξανά από την Ελλάδα και την περασμένη περίοδο είχε 26 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ στη Ρόντα, ωστόσο κανένα από τα παραπάνω ονόματα δεν φαίνεται να «προχωρά». Η περίπτωση του Μεντί Αμπέντ μοιάζει τελειωμένη, αφού η Νιούκαστλ δεν αποδέχτηκε ούτε τη βελτιωμένη πρόταση των «πράσινων». Παράλληλα το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που είναι ελεύθερος, έπεσε στο τραπέζι αλλά «κόπηκε», καθώς κάποιοι είχαν ενδοιασμούς για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα.

*Χωρίς τους Μπεργκ, Πέτριτς και Χουχούμη αναχωρεί σήμερα ο Παναθηναϊκός για τη Δανία εν όψει του επαναληπτικού του 4-1 με τη Μίντιλαντ για τα play offs του Europa League. Κουτρουμπής και Κλωναρίδης θα είναι στην αποστολή, πιθανώς και στην ενδεκάδα, που ίσως έχει αλλαγές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: