Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

«Μυστική» άφιξη Πουλίδο!

Ο Άλαν Πουλίδο έφτασε άγρια χαράματα στο Μεξικό κι ετοιμάζεται για την εκδίκαση της υπόθεσής του. Αναμονή και στον Ολυμπιακό για να λήξει το σίριαλ.

«Μυστική» άφιξη Πουλίδο

Ο 23χρονος άσος τονίζει πως η υπογραφή του στο συμβόλαιο που προσκόμισε η Τίγκρες και παρουσιάζει πως δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια είναι πλαστή και πως ο ίδιος είναι ελεύθερος, ενώ η πλευρά του μεξικανικού συλλόγου θέλει να κρατήσει τον παίκτη ή να αναγκάσει όποια ομάδα τον επιθυμεί να τον αγοράσει.

Ο Πουλίδο έφτασε… μυστικά και σε «άγρια» ώρα στο Μεξικό από το Παρίσι, προκειμένου να αποφύγει τα ΜΜΕ, ενώ έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο και περιμένει την ώρα της ακρόασης. Τα μαντάτα περιμένουν και στον Ολυμπιακό, αφού αν δεν υπάρχουν καλά νέα, είναι δεδομένη η απόκτηση άλλου «κυνηγού», χωρίς να αποκλείεται ενίσχυση στην επίθεση ακόμη κι αν ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του Πουλίδο.

Ο Μίτσελ περιμένει πώς και πώς τον Πουλίδο, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, ενώ και ο παίκτης με τις κινήσεις και την υπομονή του έχει πείσει τους «ερυθρόλευκους» πως θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να τηρήσει τη συμφωνία που έχουν από το Μάιο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: