Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Προτιμάει Μάλαγα από «Μπάρτσα» ο Βασιλειάδης!

Θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάλαγα ο Κώστας Βασιλειάδης, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει… τζάμπα, όπως ο ίδιος υποστήριξε. Εναλλακτική λύση για τον 30χρονο διεθνή η Μπαρτσελόνα.

Προτιμάει Μάλαγα από «Μπάρτσα» ο Βασιλειάδης
Πέταξε το… μπαλάκι στη διοίκηση της Μάλαγα ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, παραδέχτηκε πως επιθυμία του είναι να γυρίσει (μετά το 2006-2007) στον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος διεθνής τόνισε στην ιστοσελίδα «Opinion de Malaga» πως πλέον περιμένει την οριστική απάντηση της ομάδας για την υπόθεση της μεταγραφής του.

«Θέλω να παίξω στη Μάλαγα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω και κάνω τα πάντα για να συμβεί, όμως δεν μπορώ να πάω και να παίξω τσάμπα. Έχω μιλήσει με τους μάνατζέρ μου και περιμένουμε την απάντηση της ομάδας», ήταν η τοποθέτηση του έμπειρου γκαρντ-φόργουορντ.

Φυσικά, στο μυαλό του Έλληνα αθλητή υπάρχει και… η εναλλακτική επιλογή, που είναι ακόμα πιο ηχηρή!

«Υπάρχει και η επιλογή να πάω στην Μπαρτσελόνα, τώρα όμως εστιάζω μόνο στη Μάλαγα», ήταν τα λόγια του Βασιλειάδη.

Να θυμίσουμε πως ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, είναι διατεθειμένος να ξοδέψει όσα χρήματα του έχουν δοθεί από την διοίκηση (200.000 ευρώ), προκειμένου να γίνει ο Βασιλειάδης το τελευταίο κομμάτι του «παζλ» της ομάδας, ενόψει της σεζόν 2014-2015. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: