Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησαν και στη Δράμα!

Άρχισε το πρωί της Δευτέρας την προετοιμασία του ο ΚΑΟΔ, με τον Κώστα Μέξα να δηλώνει αισιόδοξος για την φετινή παρουσία της ομάδας. «Στόχος η καθιέρωση» τόνισε ο τεχνικός των Δραμινών.

Ξεκίνησαν και στη Δράμα
Το πρωί της Δευτέρας (25/8) έγινε η έναρξη της προετοιμασίας του ΚΑΟΔ, που προπονείται για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ (8/10).

Ο Κώστας Μέξας είχε στην διάθεσή του τους Θόδωρο Ζάρα, Λίνο Χρυσικόπουλο, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Γιάννη Κολοβό, Στράτο Βουλγαρόπουλο και τον Μανώλη Κουκουλά, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις και θα αξιολογηθεί μέσα από την παρουσία του στην προετοιμασία.

Ο τεχνικός των Δραμινών φάνηκε αισιόδοξος για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως στόχος είναι η καθιέρωση: «Είναι το ξεκίνημα μιας δύσκολης χρονιάς, που ευελπιστούμε να αποτελέσει την καθιέρωση της ομάδας μας σαν μια υπολογίσιμη δύναμη του ελληνικού μπάσκετ. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται δουλειά από όλους μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να αντεπεξέλθουμε των προσδοκιών».

Για την πίεση που ενδεχομένως δημιουργεί η περσινή πορεία της ομάδας, σχολίασε: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Φέτος υπάρχει νέος προπονητής, νέοι ξένοι, είναι μια άλλη ομάδα ουσιαστικά. Πρώτα θέλουμε να γίνουμε ομάδα, γι’ αυτό θα δουλέψουμε το πρώτο διάστημα και μετά θα δούμε πώς θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο».

Όσον αφορά το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά τόνισε: «Είναι δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και έμπειρο τεχνικό τιμ. Τρεις ημέρες μετά ξεκινάει το πρωτάθλημα που για μας είναι πιο μεγάλος στόχος. Θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιάσουμε στο γήπεδο τα πράγματα που θα έχουμε δουλέψει μέχρι τότε. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο θα παλέψουμε χωρίς κανένα άγχος ή πίεση».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: