Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Στο προσκήνιο για Μήτρογλου η Νάπολι!!

Για ενδιαφέρον της Νάπολι ν’ αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου γράφουν στην Ιταλία. «Κολλάει» στο οικονομικό η περίπτωση του διεθνούς επιθετικού. Στο παιχνίδι και δύο τουρκικές ομάδες.

Στο προσκήνιο για Μήτρογλου η Νάπολι
Μία εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει παίκτης της Φούλαμ μιας και δεν έχει επέλθει συμφωνία με κάποια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι Ιταλοί και συγκεκριμένα το «Tuttomercatoweb.com» επαναφέρουν στο προσκήνιο την Νάπολι, επισημαίνοντας τις υψηλές απαιτήσεις των «κότατζερς», καθώς επίσης και το ζεστό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και της Τραμπζονσπόρ.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, και τώρα της Φούλαμ, φεύγει από το Λονδίνο έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων των κότατζερς. Για να παραχωρήσουν τον Μήτρογλου αξιώνουν 12 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό λίγο μικρότερο από αυτό που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο. Γι’ αυτό το λόγο η Μπεσίκτας και η Τράμπζονσπορ φαίνεται πως έχουν προβάδισμα για τον Έλληνα μπόμπερ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: