Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιάννης Ιωαννίδης στον Arena FM!!

thumbnail
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης. Αναφέρθηκε στο «NickGalisCup» ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να εκδώσει δύο βιβλία!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης:
Για τις αποδοκιμασίες που έγιναν στην εκδήλωση του Νίκου Γκάλη:
«Όταν γιορτάζεις τα 100 χρόνια ενός συλλόγου και πάνε κάποιοι και αποδοκιμάζονται είναι ντροπή».
Γιατο Nick Galis Hall:
«Για τον Γκάλη κάναμε πολλά, δώσαμε και την ονομασία στην Αρένα. Το Αλεξάνδρειο βέβαια δεν μπορεί να αλλάξει, είναι του Μέγα Αλεξάνδρου».
Για το αν θα παραβρεθεί στο «NickGalisCup»:
«Στις 8 θα έρθω για το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό το τουρνουά έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα. Βέβαια, κάλιο αργά παρά ποτέ. Τιμούμε έναν άνθρωπο που ανέβασε το μπάσκετ αλλά ο Άρης μπορεί να βοηθηθεί και οικονομικά αλλά και μπασκετικά».
Για τον μπασκετικό Άρη:
«Εγώ θα είμαι χαρούμενος να μπουν όλα τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσει να δείξει ο Άρης την δύναμη του. Ο Αυτοκράτορας είναι ένας και μόλις κάνει δύο – τρεις νίκες θα λένε όλοι η αυτοκρατορία επέστρεψε. Όταν στο ποδόσφαιρο δεν είναι ο Άρης και η ΑΕΚ είναι πεσμένο. Το ίδιο θα γίνει και αν δεν υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες στο μπάσκετ. Δεν γίνεται όμως στην χώρα να παίζουν μόνο δύο σωματεία. Αν μπει το νερό στο αυλάκι μπορεί να κερδίζει μια ομάδα το πρωτάθλημα και με 4-5 ήττες».
Για το γεγονός πως θα τιμηθεί ο Στέλιος Γούσιος:
«Να τιμηθεί ο Στέλιος που όταν ξεκίνησα εγώ ήταν αρχηγός. Ήταν εξαιρετικός και βασικός και στην Εθνική ομάδα μαζί με τον Οικονόμου».
Για τα βιβλία που γράφει:
«Έχω δύο βιβλία στα σκαριά. Το ένα είναι το αγωνιστικό. Το χρωστάμε στα νέα παιδιά να είναι γραμμένο σαν μια εγκυκλοπαίδεια. Όλα τα συστήματα που έχω κάνει είναι γραμμένα. Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει θα είναι γραμμένο. Το δεύτερο είναι η διαδρομή μου από παιδάκι που πήγα και έπαιξα στον Άρη. Εγώ από την Πέμπτη  γυμνασίου μπήκα πρώτη πεντάδα. Χρωστάω πρώτα στον Πεταλίδη που μας έβαζε από παιδιά. Πρέπει να καταγραφεί η ιστορία να το ξέρει ο κόσμος.. 19 χρόνια έπαιξα και ήμουν και 9 χρόνια προπονητής. Ποτέ δεν ζήτησα ούτε 10αρα. Στα 9 χρόνια πήρα 13 τίτλους και στα 17 χρόνια 18 τίτλους. Το καλοκαίρι εδώ και δύο μήνες γράφω. Εγώ λέω μόνο αλήθειες. Αν λες αλήθεια αυτό που είναι το λες. Δεν πρέπει να θυμάσαι τίποτα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: