Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Στα χέρια του Παπαγεωργίου η πρόταση του Όλιβερ»

Ο δημοσιογράφος και εκ των προσώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον του Λουίς Όλιβερ, Θεολόγος Αλεξανδράτος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis αποκαλύπτοντας πως ο Ισπανός επεδνυτής εδώ και μερικές μέρες έστειλε με e-mail στον Χάρη Παπαγεωργίου την πρόταση για να αναλάβει τις τύχες του Άρη.

Αναλυτικά, είπε:

«Ο κ. Όλιβερ παρέμεινε σε επαφή με τον κ. Παπαγεωργίου και την Τρίτη ή την Τετάρτη μέσω e-mail έστειλε πρόταση να αναλάβει τηις τύχες του Άρη. Είτε είναι ο κ. Παπαγεωργίου, είτε άλλος η πρόταση ισχύει και θε επανέλθουμε. Πρέπει η πρόταση να παρουσιαστεί στο δ.σ. του Α.Σ.. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε. Πιθανόν να ήθελε να το κάνει σήμερα, αλλά να μην μπόρεσε λόγω των εξελίξεων».

Εν συνεχεία σημείωσε για το όλο εγχείρημα:

«Ας μην το καταδικάσουμε χωρίς να τον δούμε. Ακούστηκαν πολλά σε καφενειακού τύπου συζητήσεις, αλλά όταν ο κ. Όλιβερ απείλησε με μηνύσεις, κανείς δε μίλησε. Αν δεν ήταν σοβαρός πώς συμμετείχε στην ψηφοφορία στη διαδικασία της ερασιτεχνικής Λάρισας; Είναι άνθρωπος που θέλει να επενδύσει, έχει το 'know how' και θα βάλει άμεσα 300.000 ευρώ και 1 εκατομμύριο αν χρειαστεί φέτος, ενώ δεσμεύεται για 4 εκατομμύρια του χρόνου. Δείχνει ότι θέλει να κάνει κάτι σοβαρό. Τα χρήματα θα μπουν σε κοινό λογαριασμό για να ελέγχουν απόλυτα τις εκροές και εισροές των χρημάτων».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: