Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο»

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ, όπως και τις αντιδράσεις Σαββίδη από την σουίτα όπου βρισκόταν.

Αναλυτικά:

Για το αν φέρνει γούρι στον ΠΑΟΚ και τις αντιδράσεις Σαββίδη: «Ο κάθε ένας έχει ανάγκη να πιστεύει σε κάποια πράγματα, ωστόσο εγώ δεν πιστεύω σε γούρια, πιστεύω στην ικανότητα και το πάθος. Στο χθεσινό παιχνίδι το πανηγύρισα το αποτέλεσμα και το πανηγύρισε και ο Ιβάν Σαββίδης, έδειξε μια ανακούφιση, γιατί η αλήθεια είναι πως υπάρχει αρκετή πίεση. Διαβάζω και εγώ δημοσιεύματα και παρακολουθώ την επικαιρότητα και σίγουρα όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα η πίεση στρέφεται σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις».

Για το αν ο Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα των χρεών: «Το θέμα με τα χρέη παραμένει και η αλήθεια είναι πως κάπου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μου θύμισε αυτό το θέμα. Κυρίως είδαμε το παιχνίδι, το χαρήκαμε, για τον ΠΑΟΚ είχε μια καλή εικόνα και αυτό του επιβεβαιώθηκε χθες από την εμφάνιση της ομάδας»

Τέλος ανέφερε: «Χθες ο ΠΑΟΚ είχε μια ευχέρεια στο σκοράρισμα και αισθάνομαι πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανανέωση του συμβολαίου του Αθανασιάδη. Ένιωσε ελεύθερος και δυνατός. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο και μακάρι να δούμε μεγάλα πράγματα»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: