Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Προβληματισμός μεν, σιγουριά δε!

Σιγουριά επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού πως η ομάδα το επόμενο διάστημα θα βελτιωθεί και δεν επηρεάζονται από την μέτρια εικόνα της στα τελευταία ματς.

Προβληματισμός μεν, σιγουριά δε
Κανένα θέμα δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό από τις δύο ήττες από την Καλλονή και την Ντιναμό Μόσχας, όπως και για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Ρώσους ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και συνομίλησε – όπως το συνηθίζει – με τον Γιάννη Αναστασίου.

Η ήττα από τη Ντιναμό αντιμετωπίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία από τους «πράσινους», οι οποίοι τονίζουν ότι ότι έχασαν από μία ανώτερη ομάδα και προκύπτον διάφορα στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δηλαδή, η αντίδραση της ομάδας μετά το 0-2, η πολύ καλή εμφάνιση του Δώνη και του Ντίνα.

Ο Αναστασίου είπε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι «η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια, όπως έγινε και πέρυσι». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πιστεύει ότι χρειάζεται καλή ψυχολογία στην ομάδα και αυτό έρχεται μόνο με τις νίκες.

Από την πλευρά του, ο Αλαφούζος προβληματίζεται και εκείνος – όπως και ο προπονητής – από τα αρνητικά αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι σιγουριά πως θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση και σύντομα θα δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παράλληλα, γίνεται ήδη μία προεργασία εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για να ενισχυθεί, καθώς υπάρχει μία σκέψη για το αν έπρεπε να γίνουν κάποιες προσθήκες το καλοκαίρι.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη SportDay, ο Τάκης Φύσσας έχει προγραμματίσει να φύγει στο τέλος Σεπτεμβρίου, για να πάει στη Γερμανία για επαφές για συνεργασίες σε διοικητικό επίπεδο ή και σε μεταγραφές με συλλόγους, όπως η Λεβερκούζεν και η Μπάγερν Μονάχου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: