Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Να στηριχθεί ο Γαλανός»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Μπακούρας και αναφέρθηκε στην διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στο Γιώργο Γαλανό και τον πρόεδρο του ΑΣ Χάρη Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη χθες. Πριν μια εβδομάδα νιώσαμε τόσο καλά μετά από χρόνια και μόλις ο κόσμος βρήκε ένα πάτημα για να αισιοδοξεί βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο χθες. Ευτυχώς που υπάρχει ο Καλαϊτζίδης, που είναι ένας ηθικός άνθρωπος και μπορεί να αντιμετωπίζει φαινόμενα κρίσεων. Δεν είναι μόνο το θέμα του Γαλανού. Αυτός που θα αναλάβει πρέπει να βρει τους εκκαθαριστές, να γίνει η εκκαθάριση, πρέπει να προχωρήσουν αρκετά θέματα».

Για το αν είναι εφικτή η συνύπαρξη Γαλανού, Παπαγεωργίου: «Εγώ αν είχα μια τέτοια προστριβή με κάποιον δεν θα μπορούσα να συνυπάρχω με αυτόν. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας στον Άρη. Δεν έπρεπε να βγει το μνημόνιο στα ΜΜΕ. Πρώτα έπρεπε να κλείσει η συμφωνία και μετά να ανακοινωθεί. Από την στιγμή που πήραμε την απόφαση να δώσουμε το μάνατζμεντ στον Γαλανό, πρέπει να στηριχθεί ο Γαλανός».

Για το μνημόνιο: «Κατά τη γνώμη μου ένα 10-20% πρέπει να παίρνει ο ΑΣ. Αν καθήσουν σε ένα τραπέζι οι δύο πλευρές, θα βρεθεί η χρυσή τομή».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: