Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα ντέρμπι, μια ιστορία!

Η πρωταθλήτρια Σίτι υποδέχεται την πρωτοπόρο Τσέλσι στο Μάντσεστερ και ο Φρανκ Λάμπαρντ τίθεται αντιμέτωπος της μεγάλης του αγάπης στην πέμπτη αγωνιστική της Premiership.

Ένα ντέρμπι, μια ιστορία
Σπουδαίο ματς, από κάθε άποψη, διεξάγεται για την πέμπτη αγωνιστική της Premiership. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι και ο Φρανκ Λάμπαρντ αντιμετωπίζει την ομάδα που «υπηρέτησε» πιστά σε 648 αγώνες.

Οι «πολίτες», που θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Γιόβετιτς και Φερνάντο, θέλουν τη νίκη γιατί απέχουν ήδη πέντε βαθμούς από την κορυφή και δεν θέλουν να απομακρυνθούν κι άλλο από τους «μπλε». Οι Λονδρέζοι με τη σειρά τους θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Η εντυπωσιακή Άστον Βίλα, που είναι δεύτερη με δέκα βαθμούς, υποδέχεται την προβληματική μέχρι τώρα Άρσεναλ, που μετρά μόλις έξι βαθμούς. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει στους Ζιρού, Ντεμπισί και Μονρεάλ.

Η Λίβερπουλ, που είναι ισόβαθμη των «κανονιέρηδων», δοκιμάζεται στην πρωτεύουσα απέναντι στη Γουέστ Χαμ χωρίς Στάριτζ και Φλάναγκαν, ενώ η Μαν. Γιουνάιτεντ κοντράρεται με τη Λέστερ θέλοντας να δώσει συνέχεια στο 4-0 επί της ΚΠΡ. Πιθανώς να κάνει ντεμπούτο ο Λιούκ Σο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο, 20/9 (17:00)
ΚΠΡ-Στόουκ (14:45)
Άστον Βίλα-Άρσεναλ
Μπέρνλι-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Χαλ
Σουόνσι-Σαουθάμπτον
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 21/9
Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Τότεναμ-Γουέστερν Μπρομ (15:30)
Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (18:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο, 27/9 (17:00)
Λίβερπουλ-Έβερτον (14:45)
Τσέλσι-Άστον Βίλα
Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ
Χαλ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ
Σαουθάμπτον-ΚΠΡ
Σάντερλαντ-Σουόνσι
Άρσεναλ-Τότεναμ (19:30)

Κυριακή, 28/9
Γουέστ Μπρομ-Μπέρνλι (18:00)

Δευτέρα, 29/9
Στόουκ-Νιούκαστλ (22:00)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: