Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Έτοιμος να παίξει ο Γκάλης»!

4618
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος της ΚΑΕ Άρης, ο Γιώργος Αιγίδης και μίλησε για τις προετοιμασίες του «NickGalisCup».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις ετοιμασίες που γίνονται:
«Είμαστε στο πικ και όλα είναι έτοιμα. Μπήκαν και οι τελικές πινελιές ώστε αύριο να απολαύσει ο κόσμος μια γιορτή».
Για τα εισιτήρια:
«Με τα εισιτήρια υπάρχει μια ικανοποιητική ροή βέβαια υπάρχουν ακόμα εισιτήρια. Ότι και να πούμε είναι λίγο. Ετοιμάζουμε μια τιμή στον Νίκο Γκάλη αλλά και στις ομάδες που θα λαμπρύνουν την γιορτή. Υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στον κόσμο που θα βρεθεί. Για την βράβευση του Γκάλη από τον Παναθηναϊκό δεν είμαι σίγουρος, νομίζω θα γίνει αύριο (Σάββατο).  Θα είναι ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ. Θα γίνουν πράγματα που δεν έχουν γίνει ξανά σε κάποιο τουρνουά. Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό θέαμα στην πόλη και πρέπει να έρθει ο κόσμος να το απολαύσει».
Για την επίσκεψη των ανθρώπων από την Ευρωλίγκα:
«Ήρθαν άνθρωποι από την  Ευρωλίγκα και είδα από κοντά πως όσα γίνονται στο Αλεξάνδρειο είναι πολλά και σε σωστό δρόμο. Βέβαια, προέχει η οικονομική εξυγίανση. Αυτά γίνονται βήμα – βήμα. Τους άρεσαν αυτά που άκουσαν και έκαναν και μια βόλτα στην μπουτίκ. Έφυγαν και αυτοί παίρνοντας κάποια δωράκια. Τους πήγαμε και στην αίθουσα VIPμε την αίθουσα τροπαίων και θυμήθηκε και τα παλιά ο κ. Ρήγας».
Για την ανταπόκριση του κόσμου:
«Εμείς θα ήμασταν γεμάτοι ικανοποίηση αν γινόταν και από χθες «σόλντ άουτ». Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι και ο κόσμος με την ησυχία του μπορεί να έρθει και να πάρει τι εισιτήριο του. Η μπουτίκ συμπορεύεται το ίδιο ωράριο του ταμείου και θα είναι ανοιχτά από τις 12».
Για την στήριξη του κόσμου:
«Θα είναι μια έμπρακτη υποστήριξη προς την ομάδα την ίδια. Τα βήματα της εξυγίανσης είναι πάρα πού δύσκολα και ο κόσμος είναι αρωγός και αντικαταστάτης. Όπως είπε και ο Νίκος Γκάλης η ομάδα είναι ο κόσμος. Νομίζω πως είναι έτοιμος να βάλει μια φανέλα και να παίξει. Ακόμα και να κατέβει για τρία λεπτά φαντάζομαι πως θα γίνει χαμός. Επίσης, είναι και τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας σε μεγάλα τεστ ενώ θα δούμε μια μετά από τρία χρόνια ξένους παίκτες. Είναι μεγάλη ευκαιρία να χαρεί ο κόσμος την ομάδα. Θα γίνουν διάφορα πράγματα και θέλουμε να κρατήσουμε τον κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: