Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Γκατούζο: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»

Τη βοήθεια του κόσμου του ΟΦΗ ζήτησε ο Τζενάρο Γκατούζο στον αποψινό αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Ιταλό να απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς να βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ».

Γκατούζο: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας»
Τη στήριξη του κόσμου στον αποψινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο ζήτησε ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος απηύθυνε πρόσκληση στον κόσμο να βρεθεί απόψε στο «Γεντί Κουλέ».

Από εκεί και πέρα, ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία των Κρητικών, τα νέα αποκτήματα και την ώθηση που δίνει στην ομάδα το γεμάτο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκατούζο στο Novasports

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία και τη βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ μετά από τρεις αγωνιστικές:

«Πιστεύω πως έχουμε κάνει δύο καλά παιχνίδια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σίγουρα για μας ήταν ένας άλλος πλανήτης, όμως ακόμα και κόντρα στον Ολυμπιακό εγώ είδα μία ομάδα ζωντανή. Παίξαμε αμυντικά, αλλά η ομάδα μου έδειξε πως σύντομα θα πείσει. Μην ξεχνάμε πως συνέχεια έρχονται νέοι παίκτες και γι' αυτό πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλά».

Για τα δύο τελευταία αποκτήματα του ΟΦΗ και πότε τους υπολογίζει:

«Εγώ και οι συνεργάτες μου δουλεύουμε πάνω σε αυτό, είναι δύο καλοί παίκτες που τους ήθελα με κάθε κόστος για να ενισχύσουν την ομάδα. Θα δούμε. Εγώ και ο συνεργάτες μου θα αποφασίσουμε αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν από το πρώτο λεπτό ή όχι».

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος είναι μία δυνατή, έμπειρη ομάδα, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δύσκολο να διασπαστεί η άμυνά του. Έχω μεγάλο σεβασμό, όμως επαναλαμβάνω πως θα πάμε να παίξουμε. Έχω μεγάλη πίστη στους παίκτες μου, αλλά ξέρουμε πως παίζουμε με μία ομάδα που είναι μαζί πολλά χρόνια και συνεχώς παίζει στην Ευρώπη. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, αλλά μέσα στο γήπεδό μας θα το παλέψουμε σίγουρα».

Για το αν η μεγάλη προσέλευση στους εντός έδρας αγώνες του ΟΦΗ προσθέτει πίεση στην ομάδα:

«Όχι, οι οπαδοί δεν πιέζουν τους παίκτες. Όταν έπαιζα εγώ, μου ανέβαζαν την αδρεναλίνη. Ο κόσμος του ΟΦΗ για μένα είναι ένα όνειρο, πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια, γιατί τις δύο φορές που παίξαμε η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Τους ζητάω να έρθουν και να μας βοηθήσουν. Τους έχουμε ανάγκη και σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από την περίοδο των αρνητικών αποτελεσμάτων. Ελπίζω πως θα έρθουν και θα μας συμπαρασταθούν έως το 90ό λεπτό και θα είναι κοντά μας. Η πόλη μιλάει πάντα για τον ΟΦΗ, υπάρχει μεγάλο πάθος. Για μένα είναι μία πολύ ιδιαίτερη σεζόν για τον ΟΦΗ. Εγώ, ο πρόεδρος και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουμε δουλέψει πολύ. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Έφυγαν εννέα παίκτες και ήρθαν 10-11 νέοι. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά ο κόσμος. Ξέρουν τις δυσκολίες και γι' αυτό τους έχουμε ανάγκη. Μετά το τέλος της σεζόν θα γίνει ο απολογισμός. Σίγουρα όμως αν είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια, εμείς στο γήπεδο, οι άνθρωποι που δουλεύουν στον σύλλογο και οι οπαδοί, πιστεύω πως αυτή η σεζόν θα είναι σημαντική και θα μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: