Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Παίκτης με σπάνια ευφυία ο Κλάους»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιάννης Οκκάς και αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του Δικεφάλου επί της Ντιναμό Μινσκ.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το χατ-τρικ του Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος ήταν χθες στο κατάλληλο σημείο και την σωστή στιγμή. Είναι ένα παιδί που το ξέρουμε. Έχει στενή σχέση με το γκολ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είναι ένας παίκτης που παίζει με μυαλό. Για να μπουν αυτά τα γκολ χρειάζεται ευφυία. Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να διαβάζεις τη φάση, δεν το βρίσκεις εύκολα σε παίκτες αυτό το προσόν. Αν εξαιρέσει κανείς την καταπληκτική κεφαλιά, τα άλλα δύο τέρματα είναι δείγμα παίκτη που μυρίζει το γκολ και διαβάζει συνέχεια το παιχνίδι».

Για τις ομοιότητες και τις διαφορές με τον Μήτρογλου: «Και ο Μήτρογλου είναι καλός παίκτης με πλούσια χαρίσματα. Ο Κλάους είναι καθαρά παίκτης περιοχής. Όχι πως ο Μήτρογλου δεν είναι, απλά και οι δύο έχουν κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχει ο άλλος. Ο Μήτρογλου έχει πιο καλή επαφή με την μπάλα, ενώ ο Κλάους είναι πιο κινητικός και μπορεί να ελιχθεί πιο εύκολα μέσα στην περιοχή».

Για το πού μπορεί να φτάσει αυτός ο ΠΑΟΚ: «Επειδή είμαστε ενθουσιώδεις σαν λαός, πιστεύω πως πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ που υπάρχει ο Άγγελος Αναστασιάδης που είναι πάντα προσγειωμένος και δουλεύει αθόρυβα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: