Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Κουράνι στο gazzetta.gr!!

Ο Κέβιν Κουράνι μιλά στο gazzetta.gr για το «διπλό» της Ντιναμό μέσα στην Λεωφόρο και το... φονικό ένστικτο που έκανε την διαφορά. Αποθέωση για τους οπαδούς του «τριφυλλιού».
Μπορεί να μην βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο, ήταν από τους κορυφαίους της Ντιναμό το βράδυ της Πέμπτης στην Λεωφόρο. Η κλάση του Κέβιν Κουράνι είναι αδιαμφισβήτητη και... έκανε την εμφάνιση της στο πρώτο γκολ των Ρώσων, όταν ο Γερμανός στράικερ «σέρβιρε» στον Κοκόριν το 1-0. Λίγα λεπτά πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν για το αεροδρόμιο, ο 32χρονος φορ μίλησε στο gazzetta.gr, κάνοντας ειδική αναφορά στην αξιοποίηση των φάσεων από την ομάδα του αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.
ADVERTISEMENT
Σπουδαία νίκη απόψε στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό...
«Ήταν σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από την Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός πάντα είναι υπολογίσιμη ομάδα και το παιχνίδι χρειαζόταν μεγάλη προσοχή. Νομίζω πως παίξαμε καλά. Ειδικά μέχρι και το 70' είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Ήταν λογικό να πιέσει στο τέλος ο αντίπαλος. Είχαμε, όμως, σωστές αντιδράσεις και κρατήσαμε το σκορ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό».
Ποιο ήταν το «κλειδί» της επικράτησης;
«Νομίζω πως αυτό που έκανε την διαφορά ήταν το ένσικτο που δείξαμε στο τελείωμα των φάσεων. Σκοτώσαμε τον Παναθηναϊκό σε δύο ευκαιρίες. Πρέπει όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, την παραμικρή φάση να την κάνεις γκολ. Εμείς το κάναμε και για αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς».
Αρκετοί θεωρούν ως φαβορί την Ντιναμό και την PSV. Πως είδες την ελληνική ομάδα;
«Είναι μία ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε πως έπαιζαν στο γήπεδο τους, μπροστά σε φανατικούς οπαδούς. Δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, προσπάθησαν να μας βάλουν πίεση αλλά δεν τα κατάφεραν».
Πλέον ακολουθεί για την Ντιναμό το παιχνίδι με την PSV στην Μόσχα. Με νίκη, θεωρείς πως έχετε το πάνω χέρι για πρόκριση;
«Όντως, ακολουθεί το παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα που και εκείνη ξεκίνησε με νίκη. Είναι ένα δυνατό σύνολο, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Αν, όμως, καταφέρουμε και κάνουμε το 2 στα 2, τότε θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επόμενη φάση».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: