Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Ελπίζω να μην χάσουμε»

pellegrini-650_0
Στο ντέρμπι με την Τσέλσι και στην σημασία του να μην χάσει η Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο προπονητής των “Πολιτών”, Εμάνουελ Πελεγκρίνι, σε δηλώσεις του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δε νομίζω πως η Τσέλσι είναι μόνο ο Ντιέγκο Κόστα. Έχουν πληθώρα καλών παικτών και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά στο πρωτάθλημα και έχουν ενισχυθεί αρκετά με πολλούς παίκτες».
«Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι θετικά. Ελπίζω να μην χάσουμε γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα μείνουμε οκτώ πόντους πίσω από την Τσέλσι. Βέβαια είμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική και έχουμε να παίξουμε συνολικά 38 αγώνες, όμως μια νίκη την Κυριακή είναι πολύ σημαντική για μας».
«Στα δύο τελευταία παιχνίδια μας ήμασταν άτυχοι. Με την Μπάγερν χάσαμε με ένα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού ενώ με την Άρσεναλ αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτά όμως συμβαίνουν και πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε δύο πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους και θα έχουμε παίξει με Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι».
Τέλος αναφέρθηκε και στον Φρανκ Λάμπαρντ που θα βρεθεί αντίπαλος της Τσέλσι για πρώτη φορά λέγοντας: «Δε νομίζω πως θα έχει κάποιο πρόβλημα. Δε συνέχισε στην Τσέλσι επειδή εκεί δεν τον ήθελαν, και όχι επειδή ήθελε να έρθει στη Σίτι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: