Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Δεν λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα»

Η άμυνα και η κούραση έφεραν την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κλουζ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Δεν λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα»
Η κακή αμυντική αντίδραση του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στην Κλουζ να βρίσκεται κοντά στο σκορ και στο τέλος να πάρει τη νίκη (85-83), όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στην επίθεση, γιατί στο αμυντικό κομμάτι δεν λειτουργήσαμε τόσο καλά, αφήσαμε πολλούς κενούς χώρους και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να κινούνται με ελευθερία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε το προβάδισμα, αλλά με διαφορά μικρότερη από αυτήν που θα μπορούσαμε να έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι υπήρχε κούραση, ενώ ταυτόχρονα οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δυνατοί, είχαν περισσότερες δυνάμεις και εμφανίστηκαν πιο σκληροί στην άμυνά τους.

Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, είχαμε και άσχημες επιστροφές κάτι που έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να βάλει εύκολα καλάθια. Θα πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα και το βασικό ζητούμενο για μας είναι να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και στο γήπεδο αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: