Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα… ελήφθη!

Για… σκυμμένα κεφάλια έκανε λόγο ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν ότι ακόμη δεν έχουν πετύχει τίποτα. Πλέον η προσοχή στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μήνυμα… ελήφθη
Χαμηλά προσπαθεί να κρατήσει την… μπάλα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ύστερα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα η ομάδα έχει πετύχει συνολικά 17 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα.

Ο έμπειρος προπονητής, όπως δήλωσε και μετά το τέλος του αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ, θεωρεί ότι τα χειροκροτήματα από τις επιτυχίες μπορεί να αποπροσανατολίσουν την ομάδα του και για αυτό τον λόγο στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Χαμηλά το κεφάλι. Εχουμε δουλειά», είπε στους παίκτες του και εκείνοι αποδεικνύουν πως κατάλαβαν τα λεγόμενα του 61χρονου προπονητή.

«Δεν κάναμε και τίποτα. Ακόμη στην αρχή είμαστε. Η ομάδα φτιάχνεται και θα έρθουν σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέξουμε», λένε μεταξύ άλλων οι παίκτες στις συζητήσεις που έχουν στα αποδυτήρια της ομάδας και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε με αιμάτωμα από χτύπημα αντιπάλου στην ποδοκνημική και αυτή τη στιγμή θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση της Δευτέρας. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσουν σίγουρα οι Μαντούρο, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, οι οποίοι συνεχίζουν την θεραπεία τους και θα επιστρέψουν τις επόμενες εβδομάδες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: