Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Το σχέδιο Παπαθανασάκη για γήπεδο και αθλητικό κέντρο!!

Στη σημερινή στήλη των Παρασκηνίων στη Metrosport αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το σχέδιο του Σπύρου Παπαθανασάκη για νέο γήπεδο του Ηρακλή στη Μίκρα, αλλά και αθλητικό κέντρο. Διαβάστε:

Ένα όνειρο πολλών ετών που μάλλον το έχουν ξεχάσει ακόμη και οι ίδιοι οι οπαδοί του Ηρακλή, φαίνεται πως το θυμάται και το παραθυμάται μάλιστα ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Που έχει μπει πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα του Ηρακλή και φαίνεται ότι έχει μεγάλη διάθεση να επενδύσει, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και τα μεγάλα οφέλη που θα υπάρξουν από μία τέτοιου είδους επένδυση. 

Το σχέδιο λοιπόν για καινούριο γήπεδο στην Μίκρα, έχει μπει επί τάπητος και μάλιστα οι σκέψεις του είναι τόσο προχωρημένες, που ήδη έχει κάνει ένα προσχέδιο, ώστε ο Ηρακλής να οργανώσει ένα άλλο αθλητικό κέντρο σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει βεβαίως ανάλογο υπόβαθρο και μάλιστα αν δει ότι παραγίνεται το κακό με το Καυτανζόγλειο που δίνεται σε όποια ομάδα το ζητήσει, μπορεί να αλλάξει και έδρα!

Κάποιες πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και ο κ. Παπαθανασάκης δείχνει να είναι πολύ θερμός στην ιδέα, καθώς πιστεύει ότι με τα δικά του πρότζεκτ, θα μπορέσει σε μερικούς μόνο μήνες να έχει ολοκληρώσει το γήπεδο στην Μίκρα και να βλέπει κάτι που δεν θα το πιστεύει κανένας οπαδός του Ηρακλή όμως επιτέλους θα είναι πραγματικότητα. 

Ετοιμάζει και αθλητικό κέντρο!

 

Μέχρι να προχωρήσει πάντως το σχέδιο για νέο γήπεδο στη Μίκρα, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής δείχνει διάθεση να κάνει ένα μίνι αθλητικό κέντρο, με νέα πλαστικά γήπεδα, τα οποία θα συνδυαστούν με αποδυτήρια, εστιατόριο και κάποιες κλίνες, που θα μπορούν να φιλοξενούνται νέοι σε ηλικία παίκτες, που θα έχουν την δυνατότητα να περνούν όλη την ημέρα τους εκεί. Και το σχολείο είναι δίπλα. Πολύ καλή και σοβαρή δουλειά.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: