Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

«Να τα βρουν για το καλό του Άρη»!

image_resizer
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη Άρη, ο Γιώργος Ραμπότας. Σχολίασε την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Άρη και τόνισε πως πρέπει Γαλανός και Παπαγεωργίου να συμφωνήσουν μεταξύ τους για το καλό του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Ραμπότας:
Για την κόντρα Γαλανού – Παπαγεωργίου:
«Δεν γίνεται να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΑΣ. Αν παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο θα δημιουργηθεί μια κατάσταση. Εγώ προσωπικά δεν ήμουν χθες που έγινε μια φασαρία και είμαι και με τις δύο πλευρές. Ο Χάρης είναι μεγάλη δόξα του Άρη και με τις ευθύνες που επωμίστηκε είναι λογικό να χάσει την  ψυχραιμία του. Ο κ. Παπαγεωργίου υπογράφει τα πάντα και αυτός μπαίνει φυλακή. Από την άλλη πλευρά και ο Γαλανός βάζει τα λεφτά και αυτός έχει δίκιο. Αν δεν θέλουμε να γινόμαστε… ρόμπα να κάτσουν σε ένα τραπέζι αυτοί οι δύο άνθρωποι. Ο κάθε ένας από την δική του πλευρά είπε κάποιες κουβέντες στον εκνευρισμό τους. Πρέπει να τα βρουν όμως για το καλό του Άρη αλλιώς όλοι θα γελάν μαζί μας. Ο καθένας έχει το δίκιο του, για εμένα το μεγαλύτερο το έχει ο Χάρης επειδή υπογράφει. Πρέπει να τα βρουν και να αγκαλιαστούν».
Για τους επώνυμους του Άρη που έκαναν πίσω:
«Όλοι οι επώνυμοι Αρειανοί έκαναν πίσω. Βγήκε ένας κ. Γαλανός και τον θεωρώ σοβαρό παιδί. Αυτή την στιγμή η λύση είναι ο Γαλανός και ο Παπαγεωργίου να καθίσουν στο τραπέζι για το καλό του Άρη. Εγώ θα έχω πιο πολύ άγχος αν ήμουν αυτός που υπογράφει. Βέβαια, είδα το μνημόνιο και εκεί μέσα έγραφαν έφορος. Εμένα με πειράζει πόσο μάλλον τον κ. Γαλανό. Είναι ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος και αυτό θα με πείραζε. Είναι όμως και οι δύο μεγάλα παιδιά και να καθίσουν για το καλό του συλλόγου».
Για την συνάντηση που θα προσπαθήσει να οργανώσει:
«Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω  μια συνάντηση για το καλό του Άρη. Να βάλουν νερό στο κρασί τους για το καλό του συλλόγου. Εγώ θα το επιδιώξω γιατί αλλιώς γινόμαστε γραφικοί στο ραδιόφωνο. Δεν υπάρχει άλλη λύση και δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: