Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Ήταν πεντακάθαρο πέναλτι»

Διαιτητικά παράπονα εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος για ανατροπή του Ιγκόρ, που δεν καταλογίστηκε πέναλτι, ωστόσο παράλληλα παραδέχθηκε πως η Καλλονή ήταν ανώτερη και δικαίως νίκησε τον Πανθρακικό.

«Ήταν πεντακάθαρο πέναλτι»
Ναι μεν παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Καλλονής, ωστόσο ο Άκης Μάντζιος είχε παράπονα για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Ιγκόρ (1-0) που κρίθηκε κομβικής σημασίας απ’ τον Έλληνα κόουτς για την ήττα εν τέλει του Πανθρακικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Καλλονή. Και αυτό το έκανε και πιο δύσκολο ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε στο γήπεδο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε κόντρα αέρα. Ξεκινήσαμε καλά, καταφέραμε να έχουμε τους επιθετικούς της Καλλονής μακριά από την εστία μας. Νομίζω ότι τρία ήταν τα σημεία κλειδιά που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Πρώτον θεωρώ ότι ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Ιγκόρ που ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στο 1-0, το εύκολο γκολ που φάγαμε και μετά ότι δεν καταφέραμε με τον Τζάνη να μειώσουμε και να ξαναμπούμε στο ματς. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι η Καλλονή ήταν καλύτερη. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: