Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

« Στόχος το πρωτάθλημα»

313105_1-644x320
Στον ΑrenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης και σχολίασε την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώτης Εγκωμίτης:
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
« Έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά και τα πρώτα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει η κορυφή να μην είναι σημείο αναφοράς. Η ομαδικότητα και το καλό ποδόσφαιρο θέλουν διάρκεια. Στηρίζουμε τους παίκτες και τον προπονητή και ελπίζουμε να συνεχιστούν αυτά τα καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα που έχει πολύ δρόμο ακόμα».
Για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της ομάδας:
«Το ότι σκοράρει η ομάδα με ευκολία είναι αρκετά θετικό. Κάποια σκαμπανεβάσματα ίσως είναι το αρνητικό κομμάτι. Με τον καιρό θα βελτιώσει τα αρνητικά και θα διατηρήσει τα θετικά στοιχεία ο Αναστασιάδης. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και αλλάζει συνεχώς. Βλέπεις μια μάδα να πρεσάρει σε όλο το γήπεδο και να έχει κατοχή συνεχώς. Αυτά είναι πολύ θετικά στοιχεία. Υπάρχουν παίκτες ποιότητας οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ».
Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ:
«Ο χρόνος θα δείξει που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Όλοι έχουμε καημό να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Αν δεν τα καταφέρει τουλάχιστον να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως φέτος μπορεί να πετύχει η ομάδα αρκεί να έχει στήριξη στα δύσκολα. Υπάρχει καλή ομάδα, καλός προπονητής και χρειάζονται στήριξη στα καλά αλλά και τα άσχημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: