Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Νοκ-άουτ» ο Γλύκος, «τρέχει» ο Περέιρα!

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Παναγιώτη Γλύκος. Ο διεθνής γκολκίπερ υπέστη κάκωση στο γόνατο και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Γκινγκάμπ. Αγώνα δρόμου για Περέιρα.

«Νοκ-άουτ» ο Γλύκος, «τρέχει» ο Περέιρα!
Χωρίς τον Παναγιώτη Γλύκο θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία για το ματς με την Γκινγκάμπ. Τα νέα για τον διεθνή τερματοφύλακα, που τραυματίστηκε στο ματς απέναντι στον ΟΦΗ,, δεν ήταν ευχάριστα καθώς το ιατρικό τιμ διέγνωσε κάκωση γόνατος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Τις επόμενες μέρες ο Γλύκος θα ακολουθήσει ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να επανέλθει άμεσα σε φουλ ρυθμούς.
Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ήταν, πως στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Φακούντο Περέιρα έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και πλέον συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ματς για το Europa League. Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας, που είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού, ξεκίνησε τρέξιμο.

Οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» θα προπονηθούν και το πρωί της Τρίτης (12.00) στην Τούμπα κι εν συνεχεία ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς που θα ταξιδέψουν στην Γαλλία το μεσημέρι της ίδιας μέρας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: