Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Δημιουργία Άγγελου»

xasiotis-0901_
Στον ArenaFM89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης
Μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν από 12 χρόνια με την ΑΕΚ, αλλά και για τη φετινή πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά».
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ πριν από 12 χρόνια με 3-4
«Ένα απίστευτο παιχνίδι και δεν ξεχνιούνται αυτά. Εκείνο το διάστημα ήμασταν πρώτοι, αλλά δεν θυμάμαι για πόσο. Υπήρχε ενθουσιασμός στα αποδυτήρια, ήταν μία μεγάλη νίκη γιατί η ΑΕΚ ήταν σε καλή κατάσταση και τότε η ομάδα ήταν πρώτη και ήταν κάτι σπουδαίο».
Για το φετινό ΠΑΟΚ προσέθεσε:
«Παρακολούθησα το παιχνίδι στην Τούμπα και ήταν απίστευτα καλός και το ερώτημα ήταν τόσο κακοί οι αντίπαλοι ή τόσο καλός ο ΠΑΟΚ και πιστεύω το δεύτερο. Ήταν πάρα πολύ καλός και στη δημιουργία των φάσεων και στην αμυντική λειτουργία και αυτό είναι δημιούργημα προπονητή. Και αυτός που δεν θέλει να το πιστέψει, το βλέπει ξεκάθαρα. Σε σχέση με το περσινό μπάτζετ, η φετινή πορεία είναι η δημιουργία του Αναστασιάδη».
Για τους Μακ και τους Ρατς και αν είναι αναντικατάστατοι υπογράμμισε:
«Αυτό αποδεικνύεται και χρειάζονται απαραίτητα στην ομάδα. Λέγαμε ότι ο Λίνο είναι αναντικατάστατος, ωστόσο βλέπουμε πως ο Ρατς μπορεί να τον αντικαταστήσει, όπως και ο Μακ το ίδιο. Είναι αποτελεσματικός, βοηθά στο μαρκάρισμα και σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Ο Ρατς είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει πολλά παιχνίδια και ξέρει το πότε θα τρέξει, το πότε θα βγει μπροστά και δεν θέλει να εκτεθεί».
Τέλος κατέληξε:
«Όλοι τρέχουν και κανείς δεν περπατάει, όπως πέρσι. Αυτό καταστρέφει την ομάδα, όταν περπατάει κάποιος. Τρέχουν όλοι για να καλύψουν τον άλλον και είναι επιτυχία της ομάδας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: