Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Η ομάδα θα ανεβεί επίπεδο»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Γκίνο φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την νίκη των κίτρινων στο Κύπελλο με αντίπαλο την Θύελλα Φιλώτα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τον στόχο της ομάδας μέσα από την δική του οπτική γωνία.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Πήραμε την νίκη και την πρόκριση, θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη με καλύτερη εμφάνιση, να βάλουμε πιο πολλά γκολ, αλλά σημασία έχει η νίκη και η πρόκριση της ομάδας».

Για την εμφάνιση με τον Καμπανιακό: «Φυσικά και δεν είναι η εικόνα του Άρη αυτή με τον Καμπανιακό, το παιχνίδι αυτό ήταν μια κακή παρένθεση, πιστεύω πως στην συνέχεια η ομάδα θα στρώσει και θα ανέβει επίπεδο. Δεν πιστεύω πως η ομάδα ανεβαίνει τρένο, εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παλεύουμε για την νίκη».

Για τις νέες μεταγραφές: «Έμαθα πως έρχονται νέες μεταγραφές, εμένα δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τα νέα αποκτήματα, καλώς να έρθουν και να βοηθήσουν με την εμπειρία και την παρουσία τους στην κατηγορία. Με τους παίκτες αυτούς ο Άρης ανεβαίνει επίπεδο, αλλά όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Τέλος αναφέρθηκε στο αν οι διοικητικές εξελίξεις επηρεάζουν τους παίκτες: «Αυτά δεν είναι δικά μας θέματα, εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, τέτοια θέματα είναι της διοίκησης, εμείς από την πλευρά μας πηγαίνουμε βήμα-βήμα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: