Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλική νίκη για Εργοτέλη!

Με 2-0 επικράτησε ο Εργοτέλης της Επισκοπής στο Παγκρήτιο σε φιλικό ματς που διεξήχθη τη Δευτέρα.

Φιλική νίκη για Εργοτέλη
Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 της Επισκοπής στο Ηράκλειο σε φιλικό ματς προετοιμασίας και αποφόρτισης μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρά τον δυνατό άνεμο, ο «κιτρινόμαυροι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με τα γκολ του Κούρεζ στο 20’ με ατομική ενέργεια και σουτ και στο 50’ με πλασέ, ύστερα από μπαλιά του Μπαμ Μπαμ.

Στο 43’, ο Παμλίδης είχε δοκάρι σε κεφαλιά.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Ρέντζας (83’ Φουκαράκης), Παντελάκης, Σαϊνάτι, Πίτσος, Στράους, Μπουρσέλης (83’ Γεωργαντόπουλος), Κούρεζ (83’ Στογιάνοβιτς), Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Λεονάρντο (68’ Γενιτσαρίδης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Κελαϊδής, Τζανάκης (46’ Μανουσάκης), Λάμπρος (46’ Λιονάκης), Βουρβαχάκης (46’ Μποτονάκης), Παπαδήμας (78’ Σουλεϊμάν), Πυθαρούλης (65’ Τριχάκης), Βιγιαφάνε (46’ Βιτώρος), Πετράκος (46’ Δελήμπασης), Ράντοβιτς (78’ Σπανός), Δουμάνης (69’ Φοβάκης), Νικόλτσης (46’ Βελονάκης)


*Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή, ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε κόντρα στους Ρεθυμνιώτες μόνο τους Λεονάρντο και Πίτσο, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Αγρινιώτες. Όσοι ήταν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής, όπως και ο Σάββας Γκέντσογλου, έκαναν αποθεραπεία.

Οι Χαντί και Καζναφέρης ακολούθησαν ατομικό σε αυξημένους ρυθμούς, ενώ οι Άλαν και Φίντελεφ έκαναν θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 17:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: