Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς Ιβάν στον Πειραιά!

Ivan-Savvidis
Την απόφαση να μην παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης πήρε ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου συζητώντας με τους συνεργάτες του το θέμα της παρουσίας του στον Πειραιά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν προτιμότερο να μην παρακολουθήσει το παιχνίδι όπως έκανε τα δυο προηγούμενα χρόνια ώστε να μην φορτιστεί ακόμα περισσότερο το κλίμα.
Η αλήθεια είναι ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα τις δυο φορές που επισκέφθηκε το Καραισκάκης καθώς η ΠΑΕ ΟΣΦΠ φρόντισε να φιλοξενηθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Ο μεγαλομέτοχος και οι επιτελείς του θεωρούν ότι η πιθανή παρουσία του μπορεί να φορτίσει το κλίμα στο γήπεδο ίσως και και την ομάδα που θα επιχειρήσει χωρίς υψηλούς τόνους να εμφανιστεί στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για να αποσπάσει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό.
Το ενδεχόμενο να αλλάξει την τελευταία στιγμή την απόφαση του ο Σαββίδης δεν μπορεί να αποκλειστεί ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο με δεδομένο ότι έχει γίνει ο προγραμματισμός που αφορά τα διαδικαστικά της παρουσίας του Δικεφάλου στον Πειραιά την Κυριακή.
Το πιθανότερο είναι ο ομογενής επιχειρηματίας να μην ταξιδέψει και στη Γαλλία για τον αγώνα της Πέμπτης με την Γκινγκάμπ λόγω φόρτου εργασίας.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: