Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας χρόνος στήριξης…!!

Ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τη στήριξή τους στη συνεργασία της ΠΑΕ με τη Unicef.

Ένας χρόνος στήριξης…
Συμπληρώθηκε ένας χρόνος στη συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη Unicef.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη τους.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμπλήρωση ενός χρόνου με την Unicef.

«Αγαπητέ φίλαθλε,

Κλείνοντας ένα χρόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού να φέρει υπερήφανα το σήμα της UNICEF, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στη συνεργασία του Ολυμπιακού και της UNICEF και στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω της πρωτοβουλίας «100% Campaign».

Η παγκόσμια εκστρατεία της UNICEF ξεκίνησε με ένα μεγάλο όραμα, να κάνει το αδύνατο, δυνατό. Να εμβολιάσει τα παιδιά, ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του πλανήτη μας, από ασθένειες που προκαλούν το θάνατο ή αναπηρίες. Η εκστρατεία αυτή υποστηρίζει προγράμματα σε χώρες όπου τα παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας λόγω εμπόλεμων συρράξεων, ακραίας φτώχειας, ελλιπούς συστήματος υγείας ή κοινωνικών αναταραχών. Η UNICEF, που για δεκαετίες είναι η πρωτοπόρος οργάνωση σε προγράμματα ανοσοποίησης των παιδιών, έχει καταφέρει να αυξήσει το ποσοστό εμβολιακής κάλυψης των παιδιών, ενώ έχει σχεδόν καταφέρει την παγκόσμια εξάλειψη της πολιομυελίτιδας.

Γίνετε κι εσείς κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που έχει κερδίσει ποτέ η ομάδα μας: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά.

Σας καλούμε λοιπόν να ενισχύσετε την προσπάθεια του Ολυμπιακού και της UNICEF και να ενισχύσετε την πρωτοβουλία «100% Campaign» με μία δωρεά σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να γίνετε «Νονός της UNICEF», ένας πιστός υποστηρικτής των παιδιών όλου του κόσμου, με μία μηναία πολύτιμη συστηματική δωρεά σας, που επιτρέπει τον καλύτερο προγραμματισμό των σωτήριων δράσεών της UNICEF σε ζωτικής σημασίας παρεμβάσεις, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα για το πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας κατά την διάρκεια της πρώτης χρονιάς αυτής της ιστορικής συνεργασίας, και ελπίζουμε ότι και φέτος θα ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μας, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: