Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο… ξεχωριστός κ. Μαζουάκου!!

Το γκολ του Αρτούρ Μαζουάκου κόντρα στην Ατλέτικο ήταν ένα από τα έξι που ξεχώρισε η UEFA από αυτά της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Θυμηθείτε τι είχε πει ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο… ξεχωριστός κ. Μαζουάκου!
Η «βολίδα» του Αρτούρ Μαζουάκου στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έμεινε... αξέχαστη μόνο στους φίλους των «ερυθρόλευκων», αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε αφιέρωμα της για τα γκολ που ξεχώρισαν από την πρώτη αγωνιστική του Champions League συμπεριέλαβε και αυτό του αριστερού μπακ των Πειραιωτών.

inner

Μάλιστα, το κείμενο μας θυμίζει τις δηλώσεις του Γάλλου αμυντικού: «Συνήθως, στις προπονήσεις δεν σουτάρω. Ωστόσο, σήμερα αποφάσισα διαφορετικά». Ενώ, επισημαίνεται πως «οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι χαρούμενοι που το έπραξε».

Ο συντάκτης του κειμένου συνεχίζει χαρακτηριστικά: «Το χτύπημα του Γάλλου στο 13’ ήταν μόλις ένα από τα επτά γκολ που σημειώθηκαν έξω από την περιοχή στην 1η αγωνιστική και έβαλε τον «Θρύλο» σε θέση οδηγού στη νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άλλα 12 γκολ, ωστόσο, σημειώθηκαν πίσω από το σημείο του πέναλτι, απόδειξη η οποία σημαίνει πως δεν χρειάζεται να φτάσεις τόσο κοντά στην εστία για να σκοράρεις και πως ένα μακρινό χτύπημα μπορεί να είναι μία καλή ιδέα
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: