Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Αν έκαναν ντου θα τους είχαν καταπιεί»

dimitris kalaitzidis
Στον ArenaFM89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.Μίλησε για το παιχνίδι κυπέλλου με την Θύελλα Φιλώτα και τις μεταγραφές του Άρη
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για το ότι το κύπελλο δεν τον δίνουν μεγάλη βάση στον Άρη τόνισε:«Το έχουμε πει, εκτιμώ ότι δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα του Άρη γιατί έχει υψηλότερους στόχους και είναι ένα κύπελλο που δεν θα ξέρει ο Άρης που θα το βάλει».
Για το ότι το παιχνίδι με την Θύελλα ήταν σκληρό υπογράμμισε:«Αν είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν διακρίνεις όμως αντιαθλητικές συμπεριφορές τότε αρχίζει η ενόχληση και δη με την ανοχή των διαιτητών. Στο ημίχρονο πήγα και του είπα ότι μας ενδιαφέρει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και μετά το αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά γίνονται με την ανοχή των διαιτητών. Τέτοιες συμπεριφορές σε μία ομάδα μεγάλη σαν τον Άρη, απαιτεί σεβασμό, όπως και όλοι οι αντίπαλοι. Δεν νομίζω να διορθώθηκε η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο».
Για ποιο λόγο δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε:«Όπως έχω δηλώσει, για μας αυτό το κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα. Μπήκαμε στον αγώνα να τον κερδίσουμε γιατί πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να τα κερδίζουμε. Η ενόχλησή μου είναι ότι οι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας, φρόντιζαν σε κάθε ευκαιρία να προκαλούν τους δικούς μας φιλάθλους και έφτασαν στον σημείο να βρίζουν και τις μάνες τους. Βέβαια έπιασα τον επικεφαλή και του είπα αντί να προκαλείται τους φιλάθλους του Άρη, γιατί δεν πάτε να συμμαζέψετε γιατί αν κάνουν ένα ντου θα τους καταπιούν. Με ενόχλησε και αυτή η συμπεριφορά και με γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Σ’ αυτές τις συνθήκες ο κόσμος του Άρη κρατήθηκε στο επίπεδό του. Υπάρχουν και άλλα πράγματα και κάποια στιγμή ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει και τους συνεργάτες μου, που τους εκτιμώ. Έτσι πρότεινα στον κ. Λιάπη να εκπροσωπήσει την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου και αν δεν το δεχόταν θα πήγαινα εγώ. Το οποίο έμαθα κάποιοι γράφουν ότι δήλωσα αδιαθεσία και κυνηγούν φαντάσματα. Το οφείλουμε όλοι στους συνεργάτες μας, να τους εκτιμούμε».
Για το τι θα γίνει με τις μεταγραφές προσέθεσε:
«Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εξετάσεις και του Πόι είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Να θυμίσουμε την πρόσφατη περίπτωση του Αγκάνθο που η υγεία του δεν του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί και ένα από αυτά είναι να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και να έχουμε χρεώνουμε την ομάδα με οικονομικά που αύριο θα είναι εμπόδια για την ομάδα».
Για το αν υπάρχει θέμα με Κωνσταντινίδη:
«Όλους όσους μου έχουν προτείνει, τους έχω πει το όχι γιατί θέλουμε γρήγορους επιθετικούς με γρήγορα χτυπήματα. Αν δεν βρούμε κάτι καλό, τότε θα πάμε σ’ άλλους. Δεν είναι τελευταία μέρα και υπήρχε προεργασία γι’ αυτούς και πάνω από 15 μέρες και ψάχναμε τα οικονομικά μεγέθη να μην είναι πρόβλημα για τον Άρη. Ενδεχομένως αύριο να υπάρχει κι’ άλλους ποδοσφαιριστής».
Για το ότι με την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, αλλάζει το προφίλ του Άρη απάντησε:
«Πρωτίστως προσθέτει ποιότητα και δημιουργεί βάθος. Είναι παράλληλη προτεραιότητα και μην ξεχνάμε ότι η δεξαμενή που πρέπει να πάρουμε ποδοσφαιριστές είναι από τις μία-δύο Σεπτεμβρίου και μετά. Τώρα θα έχουμε τον χρόνο μπροστά μας, να βρούμε άλλους, να τους αξιολογήσουμε και να εντάξουμε στελέχη τον Ιανουάριο και θα είναι σημαντικό, αφού θα έχουν αξιολογηθεί».
Για τον Σανιά και τον Ν’ Λουντούλου:
«Εκτιμώ ότι είναι εξαιρετικές περιπτώσεις και γι’ αυτό τους κράταμε, γιατί θα ενσωματωθούν από τον Ιανουάριο».
Για το αν υπάρχει θέμα Φραγκουλάκη κατέληξε:
«Ο Φραγκουλάκης είναι από τους ποδοσφαιριστές τις τελευταίες δύο βδομάδες περίπου, που τον προσεγγίσαμε και κοιτάξαμε τις προθέσεις του. Υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά μας, έγιναν συζητήσεις και κάπου πάγωσαν. Γιατί είναι τελευταίες μέρες οι ποδοσφαιριστές εξετάζουν και πάλι τις θέσεις και τις αντιλήψεις τους, ως προς τις επιλογές τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: