Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Η Παρί παραμένει επικίνδυνη»

Η απουσία του Ιμπραϊμοβιτς δεν διαφοροποιεί τα πλάνα του Λουίς Ενρίκε για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η Παρί παραμένει επικίνδυνη»

Ο τεχνικός των καταλανών επεσήμανε ότι ακόμη και χωρίς τον Σουηδό η γαλλική ομάδα παραμένει αρκετά επικίνδυνη.

«Δεν πρόκειται να αλλάξει η προσέγγισή μας στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι μια μεγάλη απουσία αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν παραμείνει μια ομάδα που είναι επικίνδυνη, με πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν», τόνισε ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος παρά την πίεση που δέχθηκε από τους ισπανούς δημοσιογράφους δεν θέλησε να αποκαλύψει εάν θα εμπιστευθεί και πάλι τον Τερ Στένγκεν για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μάλιστα, όταν του έγινε ερώτηση για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα της Μπαρτσελόνα έκανε και πάλι την ντρίμπλα του.

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά σε ποια ομάδα είμαι. Ξέρω τι σημαίνει. Και ξέρει η ημέρα που θα έρθει η ήττα θα είναι καταστροφή. Βέβαια, αυτή την στιγμή, δεν είναι στο μυαλό μας να πάρουμε τους τίτλους. Αλλά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιωθούμε για να μπορούμε να πάρουμε τους τίτλους», κατέληξε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: